Renhold vores strande | Tak for hjælpen!

Vi fik samlet skræmmende meget affald på stranden. Plastikkrus, fiskenet, gammelt jern der var henkastet i sandet og meget meget mere. Vi er utrolig glade og taknemmelige for al jeres hjælp. Klubben tjente 10.000 kr.- den aften så det er jo helt fantastisk. Det er ikke bestemt på forhånd hvad pengene skal bruges til, så indtil videre vil de blot stå på klubbens konto.

Mols Sommerfest | 07 juli 2018

Igen i år var vi med i optoget til Mols Sommerfest – rideskolens tema var i år VM-fodbold. I optoget var der blandt andet brandbiler, høj musik, biler der gassede op og lavede hjulspin. Det er imponerende så flot, at heste/ponyer tager alt den larm/musik der er fra optoget. Det kan man da kalde miljøtræning der virker.

Da vi kom til festpladsen var vi klar til en omgang ringridning. Vi havde i alt 18 starter fordelt på 3 klasser, hvor af 9 blev placeret.

Det er altid sjovt at kigge med og ungerne er gode til at heppe på hinanden. Der var fart og koncentration over feltet. Tak for hjælpen, både til opsætning/nedtagning af bane, galger, speaker, pointgivere og opbakning omkring arrangementet.

Vi ses forhåbentlig igen til næste år!

Mols Bjerge Ridtet | 04 august 2018

Husk, at vi afholder distance stævne i vores smukke baghave Mols Bjerge. Propositioner er godkendt så der er ingen undskyldning, skynd dig ind og tilmelde dig på Go! Anmeldelsesfrist er den 24/07-18. Hvis ikke du skal deltage i selve ridtet kan vi altid bruge en hjælpende hånd på stævnepladsen. Kontakt inden stævnet Karin Rasmussen 26351157 billeskaer@mail.dk hvis du har mulighed for at hjælpe. Alle er velkommen.

Kommende stævne i SDS | Efterårsstævne 1 & 2 september 2018

Vi afholder igen dressur og springstævne i Syddjurs Sportsrideklub.

Klasserne i dressur går fra LD1 til LA1-3. Springklasserne går fra bom på jord til LB2** (110cm)

Sæt derfor allerede nu, kryds i kalenderen og find dressurprogrammerne frem. Der er plads til alle og vi glæder os til at se dig. Propositioner er godkendt og du kan allerede tilmelde dig på Go!