Print Friendly, PDF & Email

Opdateret den 18/3 2020.

På baggrund af myndighedernes seneste udmelding, hvor man midlertidigt forbyder indendørs sportsaktivitet samt offentlige forsamlinger på mere end 10 personer (både indendørs og udendørs), er vi nødt til at lukke ridehallen til og med 30. marts.

Stalden er KUN ĂĄben for partryttere samt ejere til de opstaldede heste.

Stalden er lukket mens Karin ordner stald. Info. vedr. udmugning kommer.

Rytterstuen er desværre også lukket, det er kun tilladt at bruge omklædningsrummet til at skifte tøj i. Toilettet må gerne benyttes. Men husk at holde en god håndhygiejne.

Kan jeg stadig ride?
Ja, du kan stadig ride, hvis du blot overholder reglen om max 5 personer i stalden og generelt udviser hensyn. Ridehallen vil dog være lukket. Så ridning skal foregå udendørs. Vi har heldigvis en skøn natur omkring os så udnyt det og tag i mols bjerge.

Vi beder om, at opstaldere og partryttere i klubben holder en god aftand til hinanden, sørger for at holde en god håndhygiejne, samt at man holder sig fra stalden ved den mindste smule sygdom. Corona kan føles som en almindelig forkølelse for folk med ellers godt helbred, og dermed øges smittefaren. Vi håber på forståelse for, at vi har valgt at tage vores forholdsregler.

Der bliver oprettet en facebook gruppe for parter og opstaldere hvor folk kan melde ind i forhold til hvornĂĄr folk regner med at komme i stalden m.m. Maks 5 personer pĂĄ samme tid.

Mvh
Bestyrelsen