Juletur / Julefrokost | Den 16. december kl.10

Igen i år afholder klubben jule ridetur, og julefrokost.
Vi rider ud kl.10:00 fra Billeskær Ridecenter. Der vil være en tur i Mols Bjerge for de ryttere der kan ride selv og en trække tur rundt om Rolsø for de mindre øvede. DER SKAL SELV MEDBRINGES TRÆKKER. Leje af hest skal afregnes med Karin 50kr pr. hest/pony.

Betaling til arrangementet skal ske på dagen.

Når den sidste hest er i stalden igen (ca. kl.12) vil der være lækker julefrokost i rytterstuen. Her er vi klar til at hygge sammen et par timer. Der vil være amerikansk lotteri, mandelgave og selvfølgelig stemmesedler til klubbens nye medlemskort.

Vi opfordrer alle medlemmer til at kigge billeder igennem og finde det foto som de mener skal være baggrundsfoto på medlemskortet for 2019. Forslag til medlemskort skal sendes til Annette på mail: jahald@outlook.dk senest den 15/12-18.

Vi glæder os til at se jer!

Advents Ridtet | 01. december 2018

Endnu et fantastisk distancestævne er blevet afholdt med et fint overskud. Advents ridtet blev klubbens andet ridt i år. Vi kunne ikke have afholdt stævnet uden vores fantastiske sponsorer og frivillige hjælpere. Vi er meget taknemmelige for den flotte opbakning vi er blevet mødt med. Det gør arbejdet det hele værd for det er bestemt ikke en let opgave at afholde stævne og der er blevet knoklet for at blive klar. Alt gik som forventet og vi har fået flotte tilbagemeldinger fra ryttere, hjælpere og vores TD Robert Ørsted.

Se resultater her

Galleri samt billeder fra Fotograf Robert Ørsted

Sæt allerede nu kryds i kalenderen til næste års distance stævner i Mols Bjerge den 17. august og 30. november 2019.

Hvem skal være æresmedlem i Syddjurs Sportsrideklub?

Du kan nu indstille kandidater til den ærefulde titel som æresmedlem i Syddjurs Sportsrideklub. Skriv en kort mail til bestyrelsen, hvor du kommer med dit bud på et navn og en motivation af dit forslag.

Dit forslag skal være indsendt senest den 28. januar 2019 på mail: bestyrelsen@syddjurssportsrideklub.dk

Alle indkomne forslag vil blive læst op på klubbens generalforsamling (dato kommer snarest) og der vil blive stemt om, hvem der skal løbe med titel denne gang.