Grundlovs spring | 05 juni 2018

Klubben afholdte grundlovsspring i det smukkeste vejr.
Stævnet med 48 starter var en succes og med et fint overskud. Alle havde en hyggelig eftermiddag/aften og der summede af liv på stævnepladsen.

Stævnet startede kl. 17:00. Alle klasser var B0 og der var rosetter til alle fejlfrie runder.
Der var 7 klasser i alt, med afstande fra 30-90cm. Se resultater for de enkelte klasser på Equipe.

Dommer – Jens Striib. Bane designer – Line Storgaard Dahlgren

Se resten af billederne fra stævnet her

Tak for hjælpen til de fremmødte – uden jer var der intet stævne.

Og et stort tak til stævnets sponsorer:

RidBedreTV, Tårup Rideudstyr, SuperSellers, Nordic Horse, Equus Care, Gulerodskongens gårdbutik

Diabetes foreningen

Klubben har fra april til juni måned solgt lodsedler i samarbejde med diabetesforeningen. Klubben har tjent 5.300kr. Stor tak til alle der har hjulpet med salget af lodsedler. Pengene er øremærket til et socialt arrangement i samarbejde med medlemmerne. Dato for arrangementet er ikke fastlagt endnu.

Barriere

Så er vores drøm om en ny barriere endelig blevet til en realitet. Den 18 maj begyndte vi at rive den gamle barriere ned. Det er et kæmpe projekt og der er blevet knoklet. Tidsplanen holder og vi forventer at den nye barriere står færdig i løbet af de næste 3 uger.

Følg med på klubbens Facebook hvor vi løbende opdaterer med billeder fra projektet. Eller endnu bedre kig forbi en dag hvor vi arbejder på projektet. Vi kan altid bruge jeres hjælp og det er faktisk lidt hyggeligt at hjælpes ad.

Tusind tak til jer der har hjulpet med det store arbejde!

I er guld værd og vi sætter enormt stor pris på jeres hjælp!

Uden økonomisk støtte kunne dette ikke være muligt og vi er dybt taknemmelige for den støtte vi har modtaget. Vi har modtaget 50.000kr fra Tved Sparekasses fond samt 30.000kr fra DIF/DGI foreningspulje.

Sommerstævne | den 22. juni 2019

I morgen lørdag afholder klubben elevstævne.

Klasse 1 – LD1 og LD2 med hjælp

Klasse 2 – LD1 og LD2

Klasse 3 – Procent klasse med valgfrit program

Klasse 4 – Bom på jord

Klasse 5 – Krydsspring ca. 30 cm

Vi glæder os til endnu en hyggelig dag i rideklubben og vi forventer at se en masse spændte dejlige børn og deres familier.

Kommende arrangementer | Information

Mols Bjerge ridtet den 18 august 2019.

Hjælper seddel er på tavlen i stalden. Alle kan hjælpe så kom og hver med til en fantastisk dag!

Hold øje med tavlen i stalden – her finder du info omkring undervisning, udmugning, smed, andre vigtige datoer og arrangementer.