Hvad rør sig i klubben?

Distance foredrag – fredag den 22. marts kl.17

På fredag får klubben besøg af dyrlæge Jens Kristoffersen fra Djursland Hestepraksis som vil holde foredrag omkring distanceridning. Du kan være med uanset niveau eller hvis du blot vil høre lidt omkring distance sporten. Tilmeld dig i stalden eller via vores facebook side. pris medlem 25kr – ikke medlem 45kr.

Arbejdsdag – Lørdag den 30 marts fra kl.10

Vores rideskole skal gøres forårsklar og vi har brug for din hjælp.

Bellis i Knebel har igen i år sponsoreret blomster til vores udendørs krukker hvilket vi er super glade for. Tusind tak!

Hvad skal der så laves på arbejdsdagen? Vi skal blandt andet have vasket ned i ridehallen, pudset spejle, generel rengøring på rideskolen, plantet blomster, ordnet sadelrum, dommervogn rengøres/klargøres, oprydning i spring container, hænge nye sponsorskilte op m.m

Der vil være opgaver for en hver alder og vi er taknemmelige hvis man blot kan hjælpe lidt af dagen. Jo flere vi er jo mere kan vi nå.

Vi starter med morgenmad i rytterstuen kl.10 hvor der vil være en plan for dagen og hvor man kan melde sig på de forskellige opgaver for dagen. Tilmeld dig/jer på tilmeldingssedlen der hænger i stalden eller i rytterstuen. Tag din mor/far, bedsteforældre, kusine, fætter, bror, søster eller en helt anden med til en hyggelig og anderledes dag på rideskolen. Alle er velkommen!

Forårsstævne

Den 13 – 14 april afholder klubben årets første dressur/spring stævne. Der er klasser fra LD-LA i dressur og fra bom på jord – LB2** (110cm) i spring.

Der er oprettet en E klasse hvor man kan deltage i LD1 med hjælp uden at have en rytterlicens. Se mere info om denne klasse på Go under detaljer/bemærkninger. Alle kan derfor være med til SDS forårsstævne og alle er mere end velkommen til at deltage.

Propositioner er godkendt så der er ingen undskyldning. Tilmeld dig på Go!

Vi glæder os til at se jer og håber på stor opbakning.

Heste herpes – pas på jeres heste.

Der er desværre konstateret et tilfælde af herpes virus 1 i en jysk rideklub. Læs DRF udmelding her

Der er heldigvis ingen tegn på herpesvirus på rideskolen – og sådan skulle det gerne fortsætte. Derfor opfordrer vi alle til at have et ekstra øje på deres og andres heste. Skal man til stævne så undgå kontakt med andre heste og vigtigtst af alt hold en god hygiejne. Det er et fælles ansvar at sikre at hestene har det godt.

Vi holder øje med udviklingen og melder naturligvis ud hvis noget skulle ændre sig.

Status barriere

Klubben har modtaget 50.000kr fra Tved Sparekassesfond sidste år. Desværre mangler vi de sidste penge før drømmen om en ny barriere i ridehuset kan blive en realitet. Vi har gang i flere fonde som vi får svar på i løbet af april-juni måned. Vi håber virkelig at det kan lade sig gøre så kryds fingre for at ansøgningerne falder til vores fordel.

Når vi får de sidste penge til barrieren har vi brug for hjælp til at tage den gamle barriere ned og håber der et par stærke mænd/kvinder der vil komme og give en hånd med.

Skulle du sidde inde med et godt forslag til en fond vi kan søge så send gerne en mail til louisevoigt@privat.dk

Planer/ønsker i fremtiden

Vi har ud over ny barriere også et stort ønske om et nyt hegn på den udendørs ridebane samt en udendørs fast springbane. Vores muligheder rent økonomisk er ikke så store – vi søger naturligvis de fonde vi kan og hjælper til de arrangementer det er muligt.

Det I blandt andet kan hjælp os med er, at støtte klubben når i tanker. Pt. er der 5 OK kunder der støtter vores klub men vi skulle meget gerne have flere tilknyttet vores klub.

Læs mere omkring vores sponsoraftale her

Ud over det vi selv kan hjælpe/støtte med har vi vores fantastiske sponsorskilte i ridehallen. Alt er svært uden sponsorer så vi er meget taknemmelige for den hjælp vi modtager. Du kan læse mere og se hvem der støtter Syddjurs Sportsrideklub med et reklame skilt her

Mangler vi dit skilt så tøv ikke med at kontakte os. Skriv en mail til bestyrelsen@syddjurssportsridedklub.dk så finder vi løsning til netop dit firma.

Ridehus – ridehuskort og regler.

Når vi fx. har ryttere der kommer udefra og benytter ridehallen betaler de for brug af ridehuset til klubben. På den måde har vi også mulighed for at spare op til de ting vi ønsker i klubben. Alt tæller i klubkassen.

Find vores ridehusregler her – de kan altid læses en gang mere..