Halloween | Elevstævne 2018

Vi havde en super hyggelig dag og vejret var med os hele dagen. Alle var så gode til at hjælpe hinanden og hestene blev nusset, kysset og krammet hele dagen. Cafeteriet summede af liv og der var gang i salget. Tak for hjælpen til alle der gav en hånd med før, under og efter stævnet.
Nicoline Eskildsen var dommer og der var nok at holde styr på. Vi havde i alt 44 starter, så det var super flot. Tak for den store opbakning.

Advents Ridtet | 01. december 2018

Advents Ridtet 2018 vil ligesom Mols Bjerge ridtet stå for et af Danmarks flotteste ridt.

Alle ruter er beliggende i National parken Mols Bjerges kerneområde. Denne fantastiske naturoplevelse, håber vi dig og din hjælper vil nyde.
Ruterne består af let trafikerede veje, mark og skovveje, ridestier. Ruterne er fra 20 til 32 km.

Vi glæder os til, at byde jer nye som tidligere ryttere velkommen.

Der er desværre begrænset antal start pladser (max 40)
Du kan melde til via Go! Anmeldelsesfrist er den 17. november så du kan nå det endnu.
Vi er i fuld gang med at skaffe sponsor gaver til stævnet. Vi har allerede nogle lækre præmier i hus. Vi elsker sponsor gaver og I kan godt begynde at glæde jer. Tusind tak til alle vores fantastiske sponsorer.

Klubmester 2018

Klubben har desværre ikke haft så mange stævner på hjemmebane i år. Derfor er det blevet besluttet at alle SDS-medlemmer som har startet stævner hjemme og ude i 2018 kommer med i puljen om, at blive klubmester 2018. Det eneste det kræver er, at alle stævner bliver indberettet til Maria senest den 01. december 2018. Hvis man starter stævner i december skal man naturligvis bare give besked så bliver evt. point medregnet. Point bliver udregnet efter placering.

Juletur / Julefrokost | Den 16. december kl.10

Igen i år holder rideklubbens juleridetur og julefrokost.
Vi rider ud kl.10:00 fra Billeskær ride center. Der vil være en tur i Mols Bjerge for de ryttere der kan ride selv og en trække tur rundt om Rolsø for de mindre øvede. DER SKAL SELV MEDBRINGES TRÆKKER.

Når vi vender tilbage er der en lækker julefrokost i rytterstuen. Så hvis det lyder som noget for dig kan du/I melde til i stalden eller på vores Facebook side hvor opslaget også er at finde. Forældre/familie er selvfølgelig også meget velkomne til julefrokosten.

Dette hyggelige arrangement kan du få for kun 50kr. pr. person. Drikkevarer kan købes til fordelagtige SDS-priser. Hesteleje aftales med Karin. Bindende tilmelding seneste den 09. december 2018. Betaling på dagen.

Det er også til årets julefrokost at vi stemmer om hvordan klubkort for 2019 skal se ud. Så ligger du inde med et skønt billede fra et arrangement, stævne,  en ridetur i Mols Bjerge eller lign. så send det til bestyrelsen på bestyrelsen@syddjurssportsrideklub.dk så sørger vi for, at det kommer med i puljen. Det billede med flest stemmer vinder og bliver SDS klubkort 2019. Du skal være medlem af SDS for at kunne stemme.
Vi glæder os til at se jeres billeder.