Din mening har stor betydning for klubben | Sammen bliver vi bedre

Vi vil meget gerne høre din mening om Syddjurs Sportsrideklub.
Hvad fungerer godt, hvad fungerer ikke og hvad kan gøre vores klub mere attraktiv for dig?

Skriv til bestyrelsen på følgende mail: bestyrelsen@syddjurssportsrideklub.dk og vi vil behandle forslag, forbedringer osv. på vores næste bestyrelsesmøde. Hvis man ikke ønsker, at sende en mail, er der også mulighed for at lægge forslag mm. i vores “Ris & Ros” postkasse som står i stalden. Postkassen bliver tømt ved udgangen af hver måned.

Kommende arrangementer | Har du husket at sætte kryds?

Ridehuskort

Ridehuskortet giver dig ret til, uden for undervisningen, at benytte vores ridehal og Billeskær Ridecenter´s udendørs ridebane. Der hænger en liste i ridehallen over hvem der har ridehuskort, samt en liste, hvor de som køber dagskort skal skrive sig på hver gang de har benyttet (og betalt) for brug af hallen eller udebanen. Disse lister opdateres hver måned. Et ridehuskort koster 1.000kr. årligt for SDS medlemmer. Se flere priser herunder:

Lukning pga. arrangementer skal respekteres – hold øje med opslag om eventuelle arrangementer på opslagstavlen i stalden.

Køb af ridehuskort sker ved betaling til enten:

• Reg. 9388 Konto 0000981486
• Mobilepay 14066

Husk, at anføre, hvad du betaler for og navn på rytter ved betaling.
Modtager du kun elevundervisning er et ridehuskort ikke nødvendigt.
Vær opmærksom på, at ridehuskortet følger rytteren.

Ligeledes husk, at fjerne klatter i gårdspladsen og på vej til foldene og ryd op efter dig selv i rytterstuen.
Vi har alle et ansvar. Skulle du være i tvivl om reglerne kan du læse dem her: Stald og ridehus regler