Om klubben

Syddjurs Sportsrideklub holder til på Billeskær Ridecenter, som ligger på Møllevej 6 i Knebel. Klubben blev stiftet i 2006. Klubben er medlem af Dansk Ride Forbund DRF.

Heste interesserede havde allerede før stiftelsen deres daglige gang på ridecenteret, både i form af undervisning, samvær med hestene og ridning i almindelighed og i takt med, at flere kom til, opstod ønsket om etableringen af en ny rideklub.

Man ønskede, at være i stand til, at kunne afholde stævner, ridelejre og kurser.  Derudover, at kunne udbygge samværet med andre der delte den samme interesse for heste og ridning.

Klubben har en god beliggenhed i det der er mulighed for både, at ride til vandet, ride en tur i bakkerne i Mols Bjerge eller på ridebane/ridehus. Rideklubben råder over en dejlig stor og lys ridehal på 20×60 m og har adgang til en udendørs ridebane på 20×80 m.