Medlemskab og ridehuskort

Alle ryttere der deltager i undervisningen på Billeskær Ridecenter/Syddjurs Sportsrideklub skal være medlem af Syddjurs Sportsrideklub.

Tilmeld dig SDS her: https://syddjurssportsrideklub.dk/medlemstilmelding/

Medlemskab Syddjurs Sportsrideklub Pr. år kr.
Børn/unge til og med 24 år   250,00
Voksne 25+    500,00
Ridehuskort Billeskær Ridecenter Pr. år kr.
Årskort medlemmer af SDS 1.000,00
Årskort ikke medlemmer 2.000,00
Månedskort medlemmer af SDS    150,00
Månedskort ikke medlemmer     300,00
Dagskort       60,00
Familiekort medlemmer af SDS  2.000,00

Ridehuskort

Ridehuskortet giver adgang til inde og udendørs faciliteter. Ridehuskortet er personligt og følger rytteren.

Der hænger en liste i ridehallen over hvem der har ridehuskort, samt en liste, hvor de som køber dagskort skal skrive sig på hver gang de har benyttet (og betalt) for brug af hallen eller udebanen. Disse lister opdateres hver måned.

Undtagelser

• Deltager du i klubbens elevundervisning er et ridehuskort ikke nødvendigt.
  • Man kan ved ferie, sygdom eller lign. kontakte bestyrelsen forinden, og lave aftale om at man må lade en anden rytter ride i en aftalt periode. Har man købt ridehuskort til medlemspris skal denne person selvfølgelig også være medlem.
  • Hvis man har sin hest til salg, kan man lave aftale med bestyrelsen, at der kommer evt. købere som selvfølgelig må prøve hesten uden ridehus kort.
  • Hvis man får undervisning og underviseren har behov for at ride ens hest for at vise noget eller lign. må han/hun selvfølgelig godt dette.
  • Har man en gæst med for, at se ens ridning, må han/hun selvfølgelig prøve hesten / skridte den af eller lign. men er der tale om egentlig ridning skal han/hun betale dagskort og skrive sig på ovennævnte liste
  • Opstaldere har efter aftale med Karin adgang til den udendørs ridebane uden ridehuskort.

Der skal altid vises hensyn til andre ryttere. Når der er undervisning aftales der med underviseren hvor der kan og må rides.

Se stald og ridehusregler her: https://syddjurssportsrideklub.dk/wp-content/uploads/2014/09/Stald-og-ridehus-regler-marts-2018.pdf

Lukning pga. arrangementer skal respekteres – hold øje med opslag om eventuelle arrangementer på opslagstavlen i stalden.

Køb af ridehuskort sker ved betaling til enten:

• 9388 Konto 0000981486
  • Mobilepay nr.14066

Husk navn på rytter ved betaling.